09450-ziezo-krul

Marijke van der Poel

Leerkracht groep 6-7-8

Voor de klas op woensdag, donderdag en vrijdag

Leerkracht groep 3-4-6

Voor de klas op maandag

Marijke is ook onze Interne Begeleider

marijke@obsziezo.nl

Marijke

Ik stel mezelf voor:

Mijn naam is Marijke van der Poel. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend Peter in De Meern. Dit jaar ben ik samen met juf Lotte de leerkracht van groep 6-7-8. Mij zal je op woensdag, donderdag en vrijdag in deze groep vinden.                                                                                                                                        Eens in de 2 weken zal ik ook op dinsdag op school aanwezig zijn. Die dag ben ik dan intern begeleider. Ik zal me dan vooral bezig houden met het coördineren van de zorg binnen de school. Leerkrachten, ouders en leerlingen kunnen bij mij terecht wanneer men tegen problemen aan lopen of wanneer men zich zorgen maakt over leerlingen. Loop gerust een keer binnen.